Accessoires

Ben je op zoek naar mooie accessoires voor je vuurplaats in de tuin, een pan voor kastanjes boven een kampvuur, een prachtige designbank om heerlijk rondom een vuurkorf te zitten, of gewoon een houtopslagtoren? Of wil je heerlijk buiten koken en ben je op zoek naar iets specifieks? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires voor een vuurplaats, vuurkorf en meer.

Buiten kokenDutch OvensHaardgereedschapHoutopslagenAanmaakproducten

Resultaat 1–24 van de 154 resultaten wordt getoond

Accessoires voor je vuurplaats binnen handbereik

Als je bij een loungeset een sfeervolle vuurplaats hent staan, is het prettig om al het gereedschap bij de hand te hebben. Het vuur moet immers blijven branden en daarvoor moet af en toe een blok hout op het vuur gelegd worden.

Bij Tuinhaardxxl.be bieden we naast een houten opslagtoren ook diverse sets met gereedschap aan, evenals onmisbare items zoals milieuvriendelijke aanmaakblokjes. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een klassieke tuinhaardset van Esschert Design of een moderne BBQ-schort van Esschert Design. Voor elk wat wils dus. Daarnaast hebben we ook handige tassen voor haardblokken waarin je hout kunt bewaren, en een popcornpan geschikt voor boven het vuur.

Snelle levering van accessoires voor jouw vuurplaats!

Ben je op zoek naar accessoires voor je vuurplaats? Bij Tuinhaardxxl.be vind je wat je zoekt. We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als je op werkdagen vóór 17:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling doorgaans de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Zo wordt het kopen van een vuurschaal natuurlijk nóg leuker!