Klachten

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over één van onze product of over onze service. Als je een klacht hebt, dan vragen wij je telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Per telefoon kunnen wij een klacht namelijk het snelste oplossen. Je kan ons bereiken via 085 – 760 60 54. Houd je bestelnummer bij de hand, dan kunnen wij je sneller helpen.

Ben je niet tevreden over een product of is dit product beschadigd? In dat geval ontvangen wij graag één of meerdere foto’s van het product. Deze foto’s kan je mailen naar info@tuinhaardxxl.be. Noem in deze mail ook je ordernummer, dan kunnen wij je sneller helpen.

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van je klacht vragen wij je de volgende gegevens te verstrekken:

  • Bestelnummer
  • Je naam, adres en woonplaats

Je kan je klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:

Tuinhaardxxl.be
T.a.v. afdeling Klachten
Vosboerweg 1-11
7556 BT Hengelo
Nederland

LET OP: Bij een klacht over beschadigde artikelen dient dit eerst voorgelegd te worden bij ons, zodat er in samenspraak besproken kan worden wat de beste en passende oplossing is. Mocht er bijvoorbeeld iets defect zijn wat niet te repareren is, dan kunnen wij overwegen om het artikel niet te laten retourneren. Dit bespaart tijd en retourkosten. Bij defecte artikelen welke geretourneerd worden op eigen initiatief zullen de verzendkosten niet worden vergoed.